Opnieuw knappe zege Wittenhorst VR1

17 november 2019

Zoals verwacht zou het een spannende wedstrijd gaan worden tussen deze 2 Limburgse teams. Leveroy, wat op een verdienstelijke 2e plaats staat, staat bekend om hun goed verzorgde voetbal.

De eerste helft is dan ook een spannende helft, waarbij beide teams enkele kansen creĆ«ren, maar de wedstrijd in balans is. De enerverende wedstrijd gaat gelijk op en met een 0-0 stand gaan de teams aan de thee.
Na rust krijgt Wittenhorst meer grip op de wedstrijd. In de 61e minuut resulteert dit in een corner. Ymke Wagemans neemt de corner kort, krijgt de bal teruggekaatst en zet daarna de bal voor het doel. Fleur van Veggel schiet de voorzet fenomenaal in het doel en zet daarmee de thuisploeg op een verdiende 1-0 voorsprong.

Beide teams krijgen daarna enkele kansen, maar het is wachten tot de 86e minuut voor het volgende doelpunt. Lianne Damen komt in positie om te scoren, maar als echte teamplayer speelt ze de bal af op Carin Vissers, die deze kans maar al te graag benut: 2-0.
In de 90e minuut maakt Michelle Kurvers de aansluitingstreffer voor Leveroy, maar verder dan deze ene treffer komen de bezoekers niet.
De geweldige inzet en het harde werken van de Horster dames is beloond met 3 punten tegen de goede ploeg uit Leveroy.

Volgende week spelen we wederom thuis: vv Schaesberg komt op bezoek. De ploeg uit Landgraaf is eveneens vorig seizoen vanuit de 3e klasse gepromoveerd. Het beloofd weer een spannende wedstrijd te worden. De wedstrijd begint om 12.30u op Sportpark Terhorst.