Wittenhorst

Zoeken | Contact

Opstart trainingen bij Wittenhorst

Opstart trainingen bij Wittenhorst

24 april 2020

Beste leden,

Zoals op 21 april aangegeven zijn we in overleg met de Gemeente Horst aan de Maas en vertegenwoordigers van andere sportverenigingen hoe wij het voetballen voor kinderen weer mogelijk kunnen maken. Vanuit dit overleg zijn uniforme richtlijnen opgesteld die zullen gelden voor alle buitensportverenigingen in de Gemeente Horst aan de Maas (deze richtlijnen worden later gecommuniceerd door de gemeente). Binnen deze richtlijnen is er ruimte voor invulling per sporttak en sportvereniging. 

Wij hebben als Wittenhorst hierop vandaag het volgende besloten:

  • Vanaf 4 mei willen we weer trainingen aanbieden voor kinderen t/m 12 jaar.
  • De trainingen worden (met ruime marges onderling) ingepland op vaste tijden. Buiten deze tijden is het sportpark gesloten. Als de indeling bekend is, delen we dit via onze kanalen.
  • Er worden (voorlopig) geen trainingen aangeboden voor kinderen tussen 13 en 18 jaar. Als dit wijzigt, melden we dit. Kinderen van deze leeftijd zijn ook niet welkom op het sportpark. 
  • Ouders, vrienden en overige familieleden zijn niet toegestaan op het sportpark. Op de parkeerplaats wordt een ‘Kiss & Ride’ zone ingericht en zijn verkeersregelaars aanwezig. Kinderen worden bij de poort ontvangen en begeleid door de trainer.
  • Bij betreden van het sportpark en het verlaten van het sportveld moet iedereen zijn of haar handen ontsmetten.
  • De kantine en kleedlokalen blijven gesloten.
  • Het sportpark wordt voorzien van looproutes die gevolgd moeten worden.

Deze werkwijze willen we voorlopig hanteren. We blijven in overleg met de gemeente en overige verenigingen om te kijken of alles goed werkt. Als er redenen zijn om zaken te wijzigen, dan melden we dit via de bekende kanalen.

We zijn blij dat we voor de kinderen weer trainingen kunnen aanbieden en hopen dat de rest spoedig volgt. Dit alles vergt een hele organisatie van ons als vereniging. Indien er mensen zijn die een rol willen spelen in de organisatie van dit alles, kunnen zij zich melden via ikwilhelpen@rksv-wittenhorst.nl. Ook hier hebben we namelijk de steun en hulp van onze leden en vrijwilligers nodig. 

Bedankt!