Wittenhorst

| Contact

Presentatie nieuwe tenues tijdens vrijwilligersavond!

16 juni 2019

De jaarlijkse vrijwilligersavond was weer een groot succes! Dit jaar was gekozen voor een nieuwe opzet met een Duits thema. De activiteitencommissie had een leuke avond in elkaar gezet met leuke muziek, lekker eten en vooral veel gezelligheid. Met deze avond bedanken we alle vrijwilligers die zich het afgelopen seizoen ingezet hebben voor onze club! Ook via deze weg bedanken we alle vrijwilligers voor de gigantische bijdrage tijdens dit seizoen!

Nieuwe tenues 
Tijdens de avond werd ook het nieuwe tenue van Wittenhorst gepresenteerd. Enkele maanden geleden heeft er een poll op de website gestaan met drie voorstellen voor de tenues. Er zijn ruim 600 stemmen uitgebracht. 68 leden hebben gestemd op tenue A, 158 leden hebben gestemd op tenue C. En maar liefst 380 stemmen zijn uitgebracht op tenue B. Met deze duidelijke uitslag zijn we aan de slag gegaan en hebben we tenue B uitgewerkt tot een definitieve versie. Volgend seizoen zullen we starten met het vernieuwen van de tenues voor alle jeugdteams. We danken iedereen voor het stemmen! 

Op de tenues is nog ruimte voor sponsors. Organisaties of bedrijven die interesse hebben in een mooie logovermelding op de tenues, kunnen zich melden bij de commissie commerciële zaken (johnvanhelden@rksv-wittenhorst.nl). 

Presentje 
Na afloop van de avond stond er voor de vrijwilligers een leuk presentje klaar als dank voor hun inzet. Vrijwilligers die niet aanwezig konden zijn bij de avond, maar die graag het presentje ontvangen, kunnen contact opnemen met Gé Peeters (gepeeters@rksv-wittenhorst.nl). 
 

WH tenue voorkant.jpeg
WH tenue achterkant.jpeg