Wittenhorst

| Contact

Project 'Fit naar werk': bedrijfsbezoeken

29 oktober 2020

Een tijdje geleden plaatsten we al een bericht over het project ‘Fit naar Werk’, wat een samenwerking inhoud tussen Gemeente Horst aan de Maas, sportvereniging Wittenhorst en de Businessclub Wittenhorst.

Waar er bij de vorige projecten een hele groep deelnemers meeging om bedrijven te bezoeken, is hier vanwege de coronamaatregelen verandering in gekomen. Op dit moment gaan de deelnemers alleen of in tweetallen samen met een begeleider van het project naar bedrijven.

Vorige week hebben Adnan en Hojat twee bedrijven bezocht, namelijk komkommerteler Alaerds Allegro B.V. in Hegelsom en Kwekerij Litjens B.V. in Melderslo (zie foto). Beide ondernemers gaven een goede en enthousiaste uitleg over hun bedrijf, daarnaast kregen Adnan en Hojat een prima indruk van de werkzaamheden die hier verricht worden. Hierbij willen wij ook Chantal Alaerds, Nicole Litjens en Giel Muysers bedanken voor de medewerking. 

Ook de komende weken zullen er bedrijfsbezoeken plaatsvinden. Mooi dat ondernemers in deze moeilijke tijd bereid zijn om potentiële werknemers informatie te geven over alles in en rondom hun bedrijf, bedankt hiervoor!