Wittenhorst

| Contact

Seizoensopeningsweekend 19 en 20 september

10 september 2020

Het nieuwe voetbalseizoen is inmiddels in volle gang. Zowel de senioren- als de juniorenteams hebben de eerste bekerwedstrijden inmiddels achter de rug. RKsv Wittenhorst wil dit nieuwe seizoen graag met al haar leden op gepaste wijze openen. Het seizoensopeningsweekend zal dit seizoen plaatsvinden op zaterdag 19 en zondag 20 september 2020. 

De jeugdteams hoeven zich na hun thuis- of uitwedstrijd niet te vervelen. Voor de A-, B- en C-jeugd wordt er na de wedstrijd gezorgd voor eieren met spek. Voor de overige jeugdteams zal er na hun thuis- of uitwedstrijd poffertjes worden gebakken en wordt er ranja uitgedeeld. Ook wordt er een voetbalwand geplaatst waarop de jeugdspelers zich uit kunnen leven. De teams kunnen de aantal opgaven doorgeven aan de eigen coördinator. 

Voor de seniorenteams zal zondagochtend 20 september eieren met spek worden gebakken vóór aanvang van hun voetbalwedstrijd. Dit geldt zowel voor thuis- als uitspelende Wittenhorst teams. Voor het vertrek kunnen de spelers hun maag dus al goed gevuld hebben. Wij hopen dat alle seniorenteams meedoen en hiermee de drie punten gaan pakken. De teams kunnen de aantal opgaven doorgeven aan de eigen coördinator. 

Als klapper op de vuurpijl zal Wittenhorst 1 het weekend opluisteren met een thuiswedstrijd tegen RKsv Heeze. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur. Tijdens de wedstrijd kunnen we de spelers naar de competitiezege supporteren.

Wij hopen jullie allemaal, met de coronarichtlijnen in het achterhoofd, te mogen verwachten tijdens het seizoensopeningsweekend op zaterdag 19 en zondag 20 september op Sportpark Ter Horst!