Wittenhorst

Zoeken | Contact

Selectieteams bestormen de top

Selectieteams bestormen de top

12 oktober 2019

Ze blijven het fantastisch doen in de 3e divisie: Wittenhorst JO19-1. Vandaag werd er knap met 0-2 gewonnen op bezoek bij Geldrop. De treffers kwamen op naam van spits Niek van der Sterren en middenvelder Tom Smits,  die een mooie treffer wist aan te tekenen met nota bene zijn verkeerde been. De Horstenaren doen het voortreffelijk met tien punten uit vier wedstrijden en staan dan ook knap op de derde plek. Volgende week wacht de bekerontmoeting met JVC Cuijk. 

Een monsterscore voor Wittenhorst JO17-1, dat op eigen veld met maar liefst 12-1 wist te winnen van UDI JO17-2. De bezoekers waren simpelweg geen partij voor de ploeg van trainer Ken Peeters. De Horstenaren mogen zich dan ook trotse koploper noemen van de Hoofdklasse.  Met tien punten uit vier wedstrijden doen de oranjehemden het natuurlijk voortreffelijk. 

Een lastige middag voor Wittenhorst JO16-1, dat op eigen veld met 1-5 het onderspit dolf tegen Someren JO17-1. De bezoekers kwamen fortuinlijk en tegen de verhouding in op voorsprong uit een vrije trap. Middenvelder Sjeffrie Swinkels wist met een fabuleuze vrije trap de stand gelijk te trekken. Daarna lieten de oranjehemden enkele kansen onbenut en kwam het fysiek sterke Someren op voorsprong. Na rust wisten de gastheren dit niet meer om te draaien en werd er enigszins geflateerd ruim verloren.

In Doetinchem leed Wittenhorst JO15-1 de tweede nederlaag op een rij in de 2e divisie. Op bezoek bij DZC '68 werd er met 3-1 verloren. De ploeg van trainer Stan Theeuwen zakt hierdoor terug naar plek zes op de ranglijst en gaat zich richten op de bekerwedstrijd met RKSVN uit Neer. Hierna volgen ontmoetingen met twee teams die lager geklasseerd zijn dan de Horstenaren,  waardoor er gewerkt kan worden aan het bemachtigen van een vaste plek in de middenmoot van deze topcompetitie.

Een nipte thuisnederlaag voor de dames en heren van Wittenhorst JO15-2, die met 2-3 verloren van Des uit Swalmen. Positief is dat de ploeg van trainer Peter Rijs steeds dichterbij een overwinning komt en met het maken van doelpunten succeservaring opdoet. Die punten komen vervolgens vanzelf wel. Ga zo door! 

Tot slot kunnen we opnieuw een overwinning opschrijven voor de mannen van Wittenhorst JO13-1. Er werd thuis knap met 1-0 gewonnen van Someren. De jonge talenten wonnen voor de derde keer op een rij en hoeven in de 3e divisie alleen profclubs Roda JC en FC Eindhoven voor zich te dulden. 

Wat verder opviel: 

  • Daar is ie dan: de eerste overwinning voor Wittenhorst JO19-2. Er werd met 3-2 gewonnen van Excellent. 
  • Wittenhorst JO15-4 won op eigen veld met 3-2 van Kessel.
  • Wittenhorst JO13-3 won op bezoek bij Sparta met 1-3.
  • De JO12-2 speelde met 2-2 gelijk bij Juliana Mill.