Wittenhorst VR1 wint opnieuw

13 oktober 2019

Wittenhorst begint flitsend aan de wedstrijd. Na 58 seconden staan de bezoekers uit Sittard al op achterstand. Ymke Wagemans zet de bal voor en Carin Vissers scoort: 1-0. Wittenhorst krijgt daarna kansen om verder uit te lopen, maar de keepster van OVCS zorgt ervoor dat de schade beperkt blijft.

Na 20 minuten spelen wordt de voorsprong verdubbeld: vanuit een ingooi komt de bal bij Vissers terecht, die de stand op 2-0 zet. Voor rust lopen de oranje zwarten nog verder uit. Spits Fleur van Veggel ontvangt de bal voor het doel en werkt de bal knap binnen.

Na rust gaat OVCS met 3 spitsen spelen en weet dan toch op het scorebord te komen. De bal wordt langs keepster Celine Roeffen binnen getikt door Kim Frins: 3-1.
Mocht OVCS al hoop putten uit dit doelpunt, dan is deze hoop snel weer vervlogen. 2 minuten later wordt een overtreding begaan in het strafschopgebied van OVCS en gaat de bal op de stip. Michelle de Wit is vanaf elf meter trefzeker: 4-1. Niet veel later krijgt de Wit nog een kans op een treffer, maar kopt de bal rakelings over het doel.

Wittenhorst boekt een eenvoudige zege op OVCS en blijft door deze overwinning op de 3e plaats. Volgende week zijn de Horster dames een zondag vrij, op 27 oktober spelen we uit tegen Rood-Wit ‘62 in Helmond.