Wittenhorst

Zoeken | Contact

Voorbeschouwing SV Meerssen-Wittenhorst en selectie

3 oktober 2015

Beste Sportvrienden,

Afgelopen weekend stond de thuiswedstrijd tegen Sporting Heerlen op het programma. Met een aantal blessures en schorsingen begonnen we aan deze strijd. Het werd weer eens tijd voor 3 punten. Na een rode kaart van de doelman aan de zijde van Heerlen ging de bal op de stip en kwamen we op een 1-0 voorsprong. Met een comfortabele 2-0 tussenstand gingen we de rust in. Na rust maakten we het onszelf tot twee maal onnodig moeilijk en de spanning bleef in de wedstrijd. Gelukkig viel op het einde de bevrijdende 4-2 en de 3 punten zijn binnen! 

Komende zondag staat onze vijfde competitiewedstrijd op het programma. SV Meerssen is de tegenstander. Het team van Tini Ruijs is de competitie begonnen met 6 punten uit 4 wedstrijden.

Het is zaak weer te klimmen op de ranglijst. Het zal op voorhand een spannende wedstrijd worden. Met z'n allen gaan we er alles aan doen de punten mee te nemen naar Horst. 

Wij rekenen op uw steun in de jacht naar de tweede overwinning!

 

Met vriendelijke groet,

Jeffrey Spee


 

Selectie 

Tom Aarts, Kevin van Asten, Joris Hagens, Daan Hendriks, Willem Heijnen, Jelle Houben, Jordi Janssen, Joost van Rensch, Jeffrey Spee, Bart Spreeuwenberg, John Tissen, Daan Verlijsdonk, Bart Zanders, Rob Zanders, Tom Zanders. 

Bijeenkomst: 11.45 uur de Lange.

Vertrek bus: 12.15 uur ING-bank.