Wittenhorst

Zoeken | Contact

Voorbeschouwing Wittenhorst-SC Susteren en selectie

6 november 2015

Beste supporters

Zondag staat de wedstrijd tegen SC Susteren op het programma. 
Susteren, in de volksmond  ook wel Zöstere genoemd ligt centraal in het smalste stukje van Limburg, op steenworp afstand van de Duitse en Belgische grens. Zöstere is ook wel bekend om die andere club, Devils and Angels. 
Het telt ongeveer 7.500 inwoners en staat op dit moment 11e op de ranglijst, op 1 punt van Wittenhorst. 

Eerdere ontmoetingen tegen Susteren vorig jaar eindigden beide in een overwinning. Maar dat ging verre van gemakkelijk. Allebei de wedstrijden lieten we niet al te best voetbal zien en maakten we het ons onnodig moeilijk. 
Ik verwacht dat het ook dit keer geen gemakkelijke wedstrijd gaat worden. Wij zijn nog niet in ons beste doen en ook bij Susteren gaat het nog niet al te gemakkelijk getuige de stand op de ranglijst. 
Gevaarlijkste man aan hun zijde is Kevin Hoffmans. Vorig jaar was hij topscoorder van 1D met 19 doelpunten en nu neemt hij meer dan de helft van de Zöster doelpuntenproductie voor zijn rekening met 7 goals. Iemand om in de gaten te houden dus. 

Ik ben benieuwd of ons dit gaat lukken zondag en we net als vorige week de 3 punten in Horst kunnen houden. 

Met sportieve groet, 

Bram Rubie

 

Selectie:

Tom Aarts, Kevin van Asten, Gijs Gooren, Willem Heijnen, Daan Hendriks, Jordi Janssen, Joost van Rensch, Bram Rubie, Jeffrey Spee, Bart Spreeuwenberg, Daan Verlijsdonk, Sjors Witt, Bart Zanders, Rob Zanders, Tom Zanders.

Bijeenkomst: 13.15 uur.