Wittenhorst 7 maakt er zestien (!)

11 oktober 2020

Wittenhorst 7 boekte op zondagochtend 11 oktober een overwinning die op z'n zachtst gezegd allesbehalve alledaags is. In twee keer drie kwartier voetbal (nee, geen minuut langer) werd royaal de vloer aangeveegd met het vierde team van America. Het werd liefst 16-1; een heuse aparte vermelding op de site waard. Onder anderen Lars Jenniskens (vijf goals), Brian Everaerts en Jarno Philipsen (beiden drie goals) deden van zich spreken op veld 3. Doelman Ryan Bartels mocht nog voor het rustsignaal een strafschop binnenschieten. In de tweede helft kwam de 7-0 voorsprong niet meer in gevaar. Toch was er nog één verliezer aan Wittenhorst-zijde: trainer Bram Sanders moest zijn elftal na het zestiende doelpunt, een weergaloze kopgoal van Kevin Niehsen, op twee kratten bier trakteren.