Wittenhorst

| Contact

Wittenhorst aantrekkelijkste voetbalvereniging

27 maart 2019

Het bestuur van Wittenhorst heeft de afgelopen jaren een behoorlijke verandering doorgemaakt. Bijna alle functies worden sinds 2 jaar door nieuwe enthousiaste bestuursleden ingevuld. De organisatie staat inmiddels en iedereen kent zijn of haar plek. De afgelopen periode zijn we als bestuur daarom na gaan denken welke koers we met Wittenhorst willen varen. De vraag die we gesteld hebben is waar willen we over 5 jaar staan met onze prachtige club?  

Onze ambitie 
In een aantal bijeenkomsten hebben we het antwoord gezocht op deze vraag. Inmiddels hebben we een duidelijk beeld wat onze ambitie is. Graag delen we deze ambitie met jullie aangezien jullie een essentiële bijdrage leveren aan onze vereniging. Zonder jullie kunnen we onze ambitie nooit invullen. 

Onze ambitie is om van Wittenhorst de aantrekkelijkste vereniging te maken op voetbalgebied in de regio.  
 

De aantrekkelijkste vereniging 
Aantrekkelijk betekent dat mensen bij Wittenhorst willen horen, ze willen er een onderdeel van zijn. Of het dan een 6 jarige Horster jongen of meisje is dat wil gaan voetballen, een ambitieuze prestatieve voetballer uit de gemeente die op hoog niveau wil spelen, een zaalvoetballer die ook graag in het oranje-zwart speelt, een senior die wandelvoetbal interessant vindt of iemand met een beperking die zijn of haar sportiviteit wil laten zien bij het G-voetbal. Voor iedereen moet Wittenhorst een aantrekkelijke vereniging zijn! 

Iedereen voelt zich thuis 
Ook voor onze omgeving willen wij een aantrekkelijke vereniging zijn. Ondernemers moeten zich thuis voelen bij onze vereniging en/of bij onze Businessclub, voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt staan wij als vereniging klaar, Europese topclubs moeten bij het Parkhotel en Wittenhorst hun trainingskamp willen doorlopen en ons sportpark moet aantrekkelijk zijn voor publiek, sporters, ouders en fans.  

Nieuwe accommodatie 
Om die aantrekkelijkste vereniging te worden gaan we op allerlei fronten acties ondernemen. Dit kunnen hele concrete acties zijn, maar ook projecten die meer tijd en energie kosten. Zoals jullie weten onderzoeken we samen met de tennisclub de mogelijkheden om een moderne accommodatie te ontwikkelingen. Dit is een stap die we niet van de een op de andere dag kunnen zetten.  

Wat gaan we nu doen? 
Voor de korte termijn hebben we diverse acties lopen om aantrekkelijker te worden.  

  • We zijn bezig om een nieuwe kledingpartner te selecteren, zodat we vanaf volgend seizoen de kleding gaan vernieuwen.  
  • Op het gebied van communicatie hebben we na de nieuwe website nu ook een nieuw informatiesysteem in de kantine en bij de kleedlokalen opgehangen.  
  • We gaan nieuw leven blazen in het miniorentoernooi. 
  • Op commercieel vlak proberen we intensiever samen te werken met onze sponsors.  
  • We hebben een groeiend middenkader met enthousiaste nieuwe vrijwilligers in diverse commissies. 
  • En onze financiële commissie is geheel vernieuwd waardoor we ook op onze financiële stromen beter kunnen sturen. 

Al met al zijn we volop bezig om onze vereniging te professionaliseren en om die aantrekkelijkste voetbalvereniging in de regio te worden.  

We zullen jullie de komende jaren ook vaker gaan vragen hoe we onze ambitie kunnen bereiken. Heb je nu al ideeën of loop je ergens tegenaan, meld dit dan bij een bestuurslid. We gaan er graag mee aan de slag!