Wittenhorst

| Contact

Wittenhorst speelt online tegen Venlosche Boys

19 april 2020

Volgende week zondag zou ons eerste elftal eigenlijk tegen Venlosche Boys spelen. Het voetbalseizoen ligt echter natuurlijk stil door het coronavirus. We hebben daarom een andere manier gevonden om het toch op te nemen tegen Venlosche Boys: een online FIFA wedstrijd. Wat het nog leuker maakt: als lid kun je deelnemen aan deze wedstrijd. De wedstrijd wordt gespeeld door een aantal spelers van de eerste elftallen, gecombineerd met andere leden van de verenigingen. De online wedstrijd wordt mede georganiseerd door VVV-Venlo esports en Mifa. 

Hoe wordt de wedstrijd gespeeld? Met Profclubs, een modus in FIFA20 waarbij een team kan bestaan uit elf spelers die allemaal één positie in het elftal besturen. De wedstrijd wordt gespeeld op de Playstation 4 met FIFA20. Dit heb je dus nodig om mee te kunnen doen. 

Wil jij volgende week zondag 26 april om 14.30 uur meedoen tijdens deze wedstrijd? En ervoor zorgen dat Wittenhorst online gaat winnen van Venlosche Boys? Vul dan onderstaand formulier in en maak kans om mee te mogen doen! Wij sturen een e-mail naar de leden die mee mogen doen. 

Houd onze website in de gaten, binnenkort maken we meer bekend over een FIFA-toernooi dat we binnen Wittenhorst willen organiseren. Mocht je tegen Venlosche Boys niet mee kunnen doen, dan kun je in dit toernooi laten zien hoe goed je bent!