Knappe zege voor Wittenhorst VR1

6 oktober 2019

Wittenhorst start sterk aan de wedstrijd en weet al snel enkele kansen te creëren. In de 6e minuut 2 corners kort achter elkaar, maar het doel wordt nog niet gevonden.
OJC wat nog geen wedstrijd gewonnen heeft in de 2e klasse G, speelt vooral op eigen helft en krijgt maar een schamel kansje tijdens het eerste bedrijf, maar de bal raakt de lat.

Wittenhorst werkt hard en geeft Rosmalen niet de mogelijkheid om de bal lang in bezit te houden.
Vlak voor rust wordt Carin Vissers nog van achteren neergehaald, maar de scheidsrechter ziet hier geen penalty in.

Na rust zijn het de oranje zwarten die, net als in de eerste helft, de baas zijn op het veld. Rosmalen wordt teruggedrongen op eigen helft en Wittenhorst blijft rustig aan de bal.
In de 67e minuut wordt het geduld beloond: Carin Vissers speelt enkele speelsters voorbij en rond daarna subliem af: 0-1.
Rosmalen krijgt nog een enkele kans in de tweede helft, maar het ontbreekt de Brabanders aan scorend vermogen.

Tot het einde blijft Wittenhorst voetballen en blijft de verdediging onder druk zetten. Dit resulteert in een strafschop, wanneer een verdediger van OJC de bal op de arm krijgt.
Michelle de Wit schiet koelbloedig vanaf 11 meter binnen en zet de eindstand op 0-2!

Belangrijke punten vandaag voor Wittenhorst. Met 6 punten uit 3 wedstrijden staat de promovendus uit Horst verdienstelijk op de 3e plaats in de 2e klasse G.
Volgende week zondag ontvangen we OVCS VR1 uit Sittard. De wedstrijd begint om 11.45u op Sportpark Terhorst.