Wittenhorst

Zoeken | Contact

Overeenkomst "Bewegen naar Werk" ondertekend

28 september 2015

Afgelopen weekend, voorafgaand aan de wedstrijd van VVV tegen Helmond Sport, werd de samenwerking tussen Wittenhorst en VVV op het gebied van “Bewegen naar Werk” ondertekend door Ton Hagens, voorzitter RKsv Wittenhorst en Marco Bogers, directeur VVV Venlo.

Onder het toeziend oog van de wethouders Birgit Op de Laak en Bob Vostermans van de Gemeente Horst aan de Maas, de vertegenwoordigers van het UWV, Forta4U en Via VVV werd hiermee het officiele startschot gegeven voor het project, dat er toe moeten leiden dat verschillende jongeren worden begeleid naar werk. Uit privacy-overwegingen staan niet alle deelnemers op de foto. 

Kick_Off_Bewegen_Naar_werk.jpg

Het team dat sinds 14 september in de praktijk de jongeren 3 ochtenden per week bij Wittenhorst begeleidt, bestaat uit Hay Emonts (TD), de trainers Jerino Lekatompessy (Sc Irene), Daan Hendriks, Davy Beerens (beiden Wittenhorst) en Luca Aquina van Forta4U. De trainers van het programma konden zelf helaas niet bij de Kick Off aanwezig zijn vanwege hun verplichtingen bij de wedstrijden van SC Irene (Jerino) en RKsv Wittenhorst (Davy en Daan). 

Team_Begeleiding_Bewegen_Naar_Werk.png