Wittenhorst

| Contact

Succesvolle zondag voor seniorenteams

3 oktober 2021

Op een zondag dat Wittenhorst 1 niet speelt, ligt natuurlijk de rest niet stil. Hieronder een overzicht van de resultaten van onze seniorenteams.

 • Wittenhorst 2 heeft zichzelf een goede dienst gedaan door op eigen veld met 3-1 te winnen van het tweede elftal van Deurne. De jonge ploeg van trainer Richard Kleuskens stond bij rust al met dezelfde cijfers voor en na rust kwamen de oranjehemden nog maar nauwelijks in de problemen. Na twee wedstrijden zijn de Horstenaren nog foutloos in de reserve Hoofdklasse.
 • Wittenhorst VR1 heeft haar eerste competitiezege van dit seizoen geboekt door op eigen veld overtuigend te winnen van HRC '14: 3-0. De vrouw van de wedstrijd was Carin Vissers met een onvervalste hattrick.
 • Wittenhorst 3 wist op bezoek bij het derde elftal van FCV Venlo geen potten te breken: 3-0. Niet getreurd: volgende week wacht er een nieuwe kans op bezoek bij het eerste elftal van AVV America, dat sinds dit seizoen niet meer uitkomt als standaardteam.
 • Wittenhorst 4 speelde dit seizoen al enkele spectaculaire wedstrijden met veel doelpunten, maar die van vandaag spande de kroon: op bezoek bij het vierde elftal van Volharding was de thuisploeg met 5-4 te sterk. Volgende week komt het derde elftal van Ysselsteyn op bezoek. Een nieuwe kans, maar dan wel graag de spectaculaire score in Horster voordeel!
 • Wittenhorst 5 heeft vandaag goede zaken gedaan door op bezoek bij het tweede elftal van vvVOS met 0-2 te winnen. Dit betekende de eerste zege van de nieuwe competitie. Volgende week kan er een zegereeks in gang worden gezet, wanneer er een thuiswedstrijd wordt gespeeld tegen het tweede elftal van VCH.
 • Wittenhorst 6 heeft vandaag het vierde elftal van Melderslo aan de zegekar gebonden: 4-1. De cijfers na vijf wedstrijden dit seizoen zijn ongekend: vijf overwinningen, veertig doelpunten en slechts vier tegengoals. De zege van vandaag was misschien nog wel de knapste, gezien het teamweekend wat de mannen achter de kiezen hadden.
 • Wittenhorst 7 won vandaag op eigen veld met 4-2 van het derde team van RESIA. Het betekende de eerste competitiezege van dit seizoen. Volgende week volgt de kans op de tweede met opnieuw een thuiswedstrijd tegen het zesde elftal van Blerick.
 • Wittenhorst 8 wist vandaag het eerste punt van de competitie binnen te halen door op bezoek bij het vijfde elftal van Leunen met 2-2 gelijk te spelen. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen het derde elftal van Hegelsom.
 • Wittenhorst 9 is nog altijd foutloos deze competitie: vandaag werd er op bezoek bij het elfde team van sv Venray simpel met 0-3 gewonnen. Na de tienklapper van vorige week betekende dit dus de tweede competitiezege op een rij. De derde kan volgende week worden gepakt op bezoek bij Volharding 7.
 • Ook Wittenhorst 10 wist vandaag te winnen: een uiterst knappe 5-3 overwinning op het derde elftal van MVC '19 uit Maasbree. De ploeg van coach John van der Sterren is hiermee dit seizoen nog altijd ongeslagen. Volgende week wacht de uitwedstrijd op bezoek bij het vijfde elftal van Sparta '18.
 • Tot slot Wittenhorst 11, dat een overtuigende 7-2 overwinning boekte op bezoek bij Sportclub Irene 11. Na de eerdere overwinning op IVO, mag ons elfde team zich medekoploper noemen in de competitie.

Zaterdag werkte onze jeugd weer een volledig programma af. Zo boekte Wittenhorst JO17-1 een ruime overwinning op Venlosche Boys: Wittenhorst JO17-1 wint opnieuw ruim | RKsv Wittenhorst (rksv-wittenhorst.nl)