Wittenhorst

| Contact

Kosterman en Wittenhorst na dit seizoen uit elkaar

23 oktober 2020

Het bestuur en de technische commissie hebben de afgelopen weken goede en prettige gesprekken gevoerd met hoofdtrainer Ton Kosterman over zijn toekomst bij Wittenhorst. 

We hebben in gezamenlijk overleg, en met respect voor elkaar inzichten, besloten dat we op het einde van dit seizoen afscheid gaan nemen van Ton als hoofdtrainer bij Wittenhorst. Ton heeft zich drie jaar met hart en ziel ingezet voor onze vereniging en daar zijn we Ton ontzettend dankbaar voor. Ondanks dit denken wij dat het goed is om na drie jaar met een nieuwe trainer aan een nieuw hoofdstuk te beginnen.  

Het afscheid is pas aan het einde van dit seizoen. We zijn ervan overtuigd dat Ton er samen met het team alles aan zal doen om zijn laatste seizoen succesvol voort te zetten. De start was in ieder geval prima, maar het is nog te vroeg om te zeggen waar het team staat vergeleken met de andere clubs. We hopen dat Ton met het team in ieder geval mee kan strijden om een periodetitel en de districtbeker en dat het team lang mee kan strijden om het kampioenschap. 

We gunnen Ton een mooi en succesvol afscheid bij Wittenhorst op het einde van dit seizoen en zullen daar ons best voor doen!