Wittenhorst

| Contact

Vrijwilliger aan het woord: Stephan Francken

6 mei 2020

RKsv Wittenhorst steunt op haar vele vrijwilligers. Van de trainers tot aan het kantinepersoneel: iedereen draagt zijn steentje bij. Deze rubriek geeft een inkijkje in de werkzaamheden van deze vrijwilliger, welke daarnaast ook zijn/haar mening geeft over de plek van de club in de samenleving en waar we als vereniging winst kunnen boeken. Vandaag Stephan Francken, speler van het G-elftal, trouwe supporter en manusje-van-alles bij Wittenhorst 1. 

Zo'n beetje iedere zaterdag speelt hij met zijn teamgenoten vooral om het plezier, maar het fanatisme spat er wekelijks vanaf. De resultaten zijn daarnaast uitstekend: dit seizoen werden er acht van de twaalf wedstrijden gewonnen door de dames en heren. Stephan werd in 2013 lid van Wittenhorst: "Ik ben trouwe fan van het 1e elftal en ga naar elke thuis- en uitwedstrijd. Daarnaast voetbal ik in het G-team. Ik vind het belangrijk dat de club ook aandacht besteedt aan ons team." 

Francken helpt trainer Kosterman waar hij maar kan: "Ik help de trainer altijd met spullen pakken en klaarzetten voor de trainingen. Ik vind het leuk om een goed contact te hebben met de spelersgroep en de staf. Wittenhorst betekent heel veel voor mij. Ik kan hier zelf lekker voetballen en ook vaak naar andere teams gaan kijken."

Tot slot heeft hij een vurige wens: Wittenhorst 1 in de Hoofdklasse. Of dat gaat lukken, zal de toekomst uitwijzen. Aan Stephan zal het in ieder geval niet liggen. 

Krijg jij na het lezen van dit stukje ook zin en energie om aan de slag te gaan als vrijwilliger binnen Wittenhorst? Kijk dan eens op onze pagina met vacatures, want er staat vast iets tussen wat past bij jou. Staat er voor jou niets interessants tussen of heb je jouw eigen ideeën om een openstaande vacature in te vullen? Laat het dan weten via een mailtje naar vrijwilligers@rksv-wittenhorst.nl. En dan nemen we z.s.m. contact met je op!