Wittenhorst 2 lijdt dure nederlaag

10 februari 2019

Op bezoek bij de nummer 2 HVCH werd een onnodige nederlaag geleden. De oranjehemden waren 85 minuten lang de bovenliggende partij, maar zelfs dat mocht niet baten.

De ploeg van trainer Davy Beerens begon prima aan de wedstrijd: met goed combinatievoetbal en met de nodige inzet werd HVCH met de rug tegen de muur gezet. De Heeschenaren konden, buiten enkele lange ballen, daar weinig tegenover stellen. Wittenhorst kreeg al in de 1e minuut een dot van een kans om op voorsprong te komen, maar de inzet ging net voorlangs. HVCH zette daar in de eerste helft nul kansen tegenover.

In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde en het was dan ook de geweldig spelende Kemson Fofanah die van afstand verwoestend uithaalde en daarmee zijn team verdient op voorsprong schoot. Nog steeds was er niet veel aan de hand; Wittenhorst bleef de betere ploeg en leek op weg naar de 2-0 en de drie punten, totdat helemaal uit het niets in de 75e minuut de gelijkmaker viel. In de 85e minuut viel na een dekkingsfout uit een corner de 2-1.

De Horstenaren gingen nog op zoek naar de gelijkmaker, maar een slecht uitgevoerde corner leidde nog een counter in en zo werd de 3-1 eindstand bepaald. Je had er bij moeten zijn om het te geloven. Voor de zoveelste keer de complimenten, maar helaas leveren die geen punten op.