Wittenhorst

Zoeken | Contact

Tweede ronde Wittenhorst-poule

Tweede ronde Wittenhorst-poule

21 september 2020

Vorige week kondigden we hier een nieuw initiatief in: de Wittenhorst-poule. Geweldig om te zien dat zoveel mensen de eerste uitslagen hebben voorspeld! Deze week hebben we natuurlijk twee nieuwe wedstrijden geselecteerd. Ook als je de eerste rond niet hebt meegedaan, kun je nu gewoon de wedstrijden voorspellen. De achterstand op de deelnemers die de eerste ronde punten hebben behaald, is nu nog klein. 

Uitslagen eerste ronde

In de eerste ronde van de Wittenhorst-poule heeft niemand een van de uitslagen goed weten te voorspellen. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de hoge uitslagen. JO15-2 wist op bezoek in Zeilberg met maar liefst 0-7 te winnen. De mannen van Wittenhorst 10 deden het met een 1-7 overwinning in Melderslo bijna net zo goed. Er zijn wél veel deelnemers die de winnaar of winnaars goed hebben voorspeld. Over een aantal weken volgt de eerste tussenstand. 

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Deze week mogen de uitslagen van JO19-2 en van Wittenhorst 3 worden voorspeld. JO19-2 gaat op bezoek bij Leunen JO19-2 en Wittenhorst 3 neemt het in een thuiswedstrijd op tegen IVO 3. Lukt het iemand om deze week wel een uitslag volledig goed te voorspellen? Succes!