Wittenhorst

| Contact

Vierde ronde Wittenhorst-poule

7 oktober 2020

Dit seizoen is er een nieuw initiatief geboren: de Wittenhorst-poule. De eerste paar rondes zitten erop en we vinden het fantastisch dat er zoveel mensen meedoen! Deze week hebben we weer twee nieuwe wedstrijden geselecteerd. Ook als je de eerste rondes niet hebt meegedaan, kun je nu gewoon de wedstrijden voorspellen. De achterstand op de deelnemers die al punten hebben behaald, is nu nog klein. 

Uitslagen tweede ronde

In de derde ronde van de Wittenhorst-poule heeft één iemand een uitslag exact goed voorspeld. Tom Verheijen zag aankomen dat onze JO12-2 met 0-4 zou verliezen van de JO12-2 van Venlosche Boys. De tweede wedstrijd die voorspeld mocht worden was van onze mannen van het twaalfde elftal. Helaas werd deze wedstrijd afgelast, later in het seizoen krijgen jullie een nieuwe kans om een wedstrijd van dit team te voorspellen.  Binnenkort volgt een eerste tussenstand. 

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Deze week mogen de uitslagen van JO19-1 en van Wittenhorst 8 worden voorspeld. JO19-1 neemt het in een thuiswedstrijd op tegen Orion JO19-1 en het achtste elftal krijgt SVEB 3 op bezoek. 

Goed om te vermelden: jullie hebben te maken met een oplettende organisatie. Een paar slimmeriken vullen de uitslagen in nadat de wedstrijden zijn gespeeld. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Uitslagen die zijn ingevuld vóór het eerste fluitsignaal van de wedstrijd van het jeugdteam tellen mee. Wederom succes!